Nyheter‎ > ‎

Is-Fly-In i Rättvik

skickad 1 feb. 2012 01:06 av Robert Baldinger

Rättviks Flygklubb meddelar följande trevligheter. 

Is Fly-in kommer att ske som vanligt på Siljans is utanför båthamnen i Rättvik den 10–11 mars 2012. Reservdagar den 17-18 mars.

 

Läs mer på vår hemsida www.rattviksflygklubb.com där vi har ambitionen att kontinuerligt uppdatera sidan med snö och isförhållanden. Där finns även telefon-nummer, frekvens, longitud/latitud, mm. Avlyssna frekvensen och anropa ca 5 minuter före.

 

Genomförande och aktiviteter kommer att bli ungefär som de senaste åren med bl.a. flyguppvisning, ev uppvisning segelflyg från Siljansnäs, demoflyg, tävlingar med Cross-Kart, mm. I Pilotbaren kanske en och annan historie /berättelse dyker upp. Om isen är blank och fin, tag med långfärdsskridskor.

 

För de som vill övernatta kan vi hjälpa till med bokning rum till bra priser. Vi hjälper också till med transporter om så önskas. På kvällen kanske vi kan träffas över en bit mat eller fika under trevliga och avslappande former.

 

Ström till flygplanen erhålles gratis. Se också till att ta med is-skruvar och rep.

 

In till centrum tar det ca 5-10 minuter att gå om Ni vill shoppa eller äta/fika. Annars finns mat, läsk och kaffe på platsen.

 

Ser fram mot en trevlig flygträff och med vackert väder.

 

Välkomna

RÄTTVIKS  FLYGKLUBB


Comments