Nyheter‎ > ‎

Lars Berg - numera innehavare av ett PPL(A) - certifikat

skickad 18 juli 2014 09:52 av Lars Berg
Hur skriver man rubriken när man som informationsansvarig själv skall utforma den om just sig själv - jo precis som det är!

Jag tar tillfället i akt att få meddela att undertecknad så sent som idag fredag den 18:e juli av kontrollant Jerry Nerstrand genomgått tillhörande kontroll med godkänt resultat för PPL.

Efter fantastiskt trevliga, något pirriga, 90 minuter med alla de olika övningar som hör testen till tillsammans med underbart juliväder så fick jag veta att jag hade klarat mitt prov. En härlig känsla, som sakta tonar upp sig mer och mer, om att jag nu faktiskt har ett eget PPL-certifikat och kan kalla mig pilot.

Tacktalet riktas till Daniel Buvarp, Filip Saxvik (våra utomordentligt duktiga instruktörer) som starkt bidraget till detta och till Tommy Söderqvist som håller ihop vår skolutbildning inom Trollhättans Flygklubb. Det sägs att en godkänd licens skvallrar mer om klubben förmåga att utbilda - och den finns definitivt.

Så med dessa rader siktar jag nu framåt på flygandet som färdig pilot och välkomnar befintliga och nya elever till att få känna och uppleva samma känsla och framgång som jag gör just nu.

// Lars Berg
Comments