Nyheter‎ > ‎

Litet allmän information från Trollhättans Flygklubb

skickad 9 dec. 2013 11:14 av Lars Berg
Vi har passerat andra advent och Julen närmar sig snabbt. Det betyder samtidigt att vi börjar närma oss slutet av 2013.

Ett höstmöte, för klubbens medlemmar, har ägt rum där klubbinformation redovisats och några frågeställningar ventilerats. Några av dessa kommer styrelsen diskutera vidare.

Ska vi summera 2013 något så kan vi säga att vi har ett fantastiskt fint flygplan, modernt med bra teknisk utrustning, som ger våra medlemmar möjligheten till trevlig flygupplevelser. Tänk på att vi nu har framtagna rutiner för vinterflygning. Det innehåller förberedelser för flygning i de förhållanden vi nu erbjuds och en tid framöver. Ta tillfället, när väderleken så erbjuder, att njuta av riktigt vacker vinterflygning.

Diverse utgifter kopplat till SE-MEL är nu utredda och inga ekonomiska transaktioner kvarstår att reglera. Det känns bra och nu är fokus för styrelsen och klubben att flyga och utveckla detta i den mån möjligheter ges.

Styrelsen har planer på att arrangera en kurs i utomlandsflygning. Det skulle vara jättetrevligt om klubbens medlemmar kände för att testa på att flyga utomlands på egen hand som PIC. Vi återkommer senare med tidpunkt för denna kurs.

Som ni kanske sett så står SE-GOB parkerad i vår hangar och ska så göra fram till juni 2014. Uddevallas flygfält är som bekant inte möjligt för vinterflyg så därför har klubben erbjudit GOB:en en plats på ESGT och i vår hangar.

Vi närmar oss nyår och vill redan nu påminna om att boka årsmötet som är 2014-03-09 kl 16:00!

Bilden är tagen på motorflygetsdag på ESGT och väljer den för att samtidigt locka litet med den period som kommer - om ett litet tag!

// Styrelsen Trollhättans Flygklubb

Comments